Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar in Almere

Woondossier

In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopservice het verschil! Wij hebben unieke automatiseringsprocessen ontwikkeld, waaronder Woondossier, waardoor wij ver voorop lopen binnen onze branche. Bij interesse gaan wij direct voor u aan de slag waardoor er meer kans is op succes! Niet voor niets zijn wij de specialist in het programma " Kopen zonder Kijken".

Onze aankoopmakelaar staat altijd aan uw kant en handelt alleen in uw belang.

Wij begeleiden het gehele traject: van bezichtiging tot aan de notaris!

Woonomgeving compleet in kaart

De makelaar heeft alle systemen in huis om voor u alle informatie boven tafel te halen die van belang kan zijn bij de aankoop van uw woning. Ons uniek systeem maakt het mogelijk om voor u een compleet woondossier op te stellen gevuld met alle informatie die beschikbaar is in de openbare bronnen en databases. Aan de hand van deze gegevens vertellen wij u alles over de woning, straat, wijk en stad.

Denk aan het aantal woningen, de meest recente transacties , de verhouding tussen ‘huur’ en ‘koop’, het gemiddelde inkomen, de gezinssamenstelling en de gemiddelde woningwaarde. Maar ook: wat is de historie van het huis? Met welke bestemmingsplannen heb ik straks te maken? En welke bestemmingsplanwijzigingen lopen er?

Samen met de makelaar bezoekt u de woning. De makelaar stelt de waarde van de aan te kopen woning vast en bepaalt samen met u de aankoopstrategie, waarbij de makelaar u voortdurend op de hoogte houdt en gaat voor de laagst mogelijke aankoopprijs.

Aankopen met onze aankoopmakelaar is… Kopen zonder zorgen!

Onderzoek

Terwijl u tijdens de bezichtiging op de leuke dingen van een huis let, letten wij juist op de minder leuke dingen zoals:

  • Bouwkundige gebreken
  • De werking van de technische installaties
  • Algehele staat van de woning
  • Waarde van de woning

Na de bezichtiging vertellen wij onze bevindingen en bespreken de aankoopstrategie. Ook zullen wij, indien noodzakelijk, verder onderzoek adviseren zoals een bouwtechnisch onderzoek of een funderingsonderzoek.

Onderhandelen

Wij onderhandelen niet alleen over de prijs maar ook over andere zaken zoals:

  • Roerende zaken
  • Ontbindende voorwaarden
  • Wel of geen bankgarantie
  • No-risk clausule
  • Datum van oplevering

Samen sta je sterker!

Met onze aankoopservice is de kans op succes vele malen groter! U bent al snel op de hoogte van het nieuwe aanbod, wij maken gebruik van ons netwerk en met ons woondossier bent u direct op de hoogte van allerlei informatie over uw nieuwe woonomgeving. Bent u klaar om te verhuizen? Dan zij wij klaar om u daarbij te helpen!

Ook kennis maken met onze pro-actieve aanpak? Wij horen het graag.

Vrijblijvend kennis maken?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

huisjes