background

Huis verkopen in de regio Almere en Lelystad?

Bij het aan- of verkopen van een woning komt veel kijken. Zeker in deze markt waar de vraag naar woningen groot is en het aanbod steeds kleiner. Maar hoe verzilver je deze kans? En met welke verkoopplan behaal je de hoogste opbrengst? En hoe zit het nu eigenlijk juridisch gezien? Dit zijn allemaal vragen waar wij het antwoord op hebben.

Wij volgen de ontwikkelingen op de woningmarkt in Almere en Lelystad op de voet, analyseren het aanbod en schatten de concurrentiepositie zo goed mogelijk in. In overleg met u bepalen wij welke stappen we gaan ondernemen om tot een succesvolle verkoop te komen. U weet vooraf exact wat u van ons mag verwachten en dat is wel zo prettig.

Of u nu een snelle verkoop nodig heeft of wilt gaan voor de hoogste opbrengst, wij hebben altijd de juiste verkoopstrategie en denken graag met u mee.

Wij kennen de markt in Almere en Lelystad als geen ander en zijn u graag van dienst.

huis verkopen 1

DE MEEST PROACTIEVE VERKOOPMAKELAAR IN ALMERE EN LELYSTAD

Een woning succesvol verkopen en de hoogste opbrengst behalen gaat nog steeds niet vanzelf en altijd samen. Een doordacht verkoopplan en een perfecte presentatie zijn daarvoor onmisbaar.De makelaar staat er dan ook niet alleen voor als het om de verkoop van uw woning gaat. Op ons kantoor werken dive...

Lees meer

Een woning succesvol verkopen en de hoogste opbrengst behalen gaat nog steeds niet vanzelf en altijd samen. Een doordacht verkoopplan en een perfecte presentatie zijn daarvoor onmisbaar.

De makelaar staat er dan ook niet alleen voor als het om de verkoop van uw woning gaat. Op ons kantoor werken diverse specialisten die de makelaar veel werk uit handen nemen. Zo worden alle facetten van het verkoopproces vakkundig uitgevoerd en kan de makelaar zich richten op dat waar hij goed in is… het aankopen en verkopen van woningen in Almere of Lelystad.

Onze vernieuwende manier van werken zorgt voor een optimale presentatie van uw woning waarbij alle moderne middelen en technieken worden ingezet om uw woning op te laten vallen in het aanbod. Want hoe meer belangstelling…. hoe hoger de opbrengst!

Voeg daarbij de betrokken en gedreven inzet van onze ervaren verkoopmakelaars toe en een flinke dosis lokale marktkennis. Het is deze mix in combinatie met het zorgvuldige uitvoeren van het verkoopproces van uw woning die ervoor zorgt dat wij aantoonbaar betere verkoopresultaten boeken.

Minder weergeven
huis verkopen 1

Onze aanpak

Op basis van de statistieken van Funda, CBS, VBO en de verhuisbewegingen weten wij hoe groot de vraag is naar uw woning. Hoe groter de vraag, hoe hoger de opbrengst! Vandaar dat het ook onze taak is om als verkopend makelaar zoveel mogelijk belangstelling te realiseren.

Op basis van de statistieken van Funda, CBS, VBO en de verhuisbewegingen weten wij hoe groot de vraag is naar uw woning. Hoe groter de vraag, hoe hoger de opbrengst! Vandaar dat het ook onze taak is om als verkopend makelaar zoveel mogelijk belangstelling te realiseren.

Minder weergeven
huis verkopen 1

VOOR IEDERE WONING EEN OP MAAT GEMAAKT VERKOOPPLAN…

Het principe is simpel…Hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen! Vandaag de dag vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak waarbij alle moderne technieken worden ingezet.Dit realiseren wij door de woning optimaal te prese...

Lees meer

Het principe is simpel…Hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen! Vandaag de dag vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak waarbij alle moderne technieken worden ingezet.

Dit realiseren wij door de woning optimaal te presenteren en grootschalig te promoten. Zo delen wij uw woning met alle makelaars, versturen wij de woning naar alle woningzoekenden die staan ingeschreven en verzorgen wij direct een campagne op Facebook in de regio van Flevoland en de Randstad. Ook adverteren wij regelmatig in de dagbladen.

Daarbij maken wij gebruik van de mogelijkheden die de verregaande digitalisering ons biedt. Daarmee zijn wij de meest vooruitstrevende makelaar en is onze werkwijze helemaal van vandaag de dag.

Minder weergeven

PRESENTATIE

Als het om de verkoop van uw woning gaat, laten wij niets aan het toeval over… U toch ook niet?

 • meetrapportProfessioneel meetrapport
 • facebookFacebook campagne
 • plattegrondenPlattegronden
 • woondossierDigitaal woondossier
 • fotografieProfessionele fotografie
 • art-impressionArt Impression
 • vrVirtual reality app
 • droneDrone video
 • 360360 graden fotografie
huis verkopen 1

BEZICHTIGEN

Wij zijn er van overtuigd dat er een beter resultaat en dus een hogere opbrengst kan worden behaald door alle belangstellenden individueel en in alle rust rond te leiden door uw woning. Dus geen onpersoonlijk Open Huis, maar door juist alle tijd en aandacht voor de koper te nemen. Zo kunnen wij het...

Lees meer

Wij zijn er van overtuigd dat er een beter resultaat en dus een hogere opbrengst kan worden behaald door alle belangstellenden individueel en in alle rust rond te leiden door uw woning. Dus geen onpersoonlijk Open Huis, maar door juist alle tijd en aandacht voor de koper te nemen. Zo kunnen wij het biedingsproces pas echt positief beïnvloeden en daar plukt u de vruchten van!

Wij gaan dus echt voor de hoogste opbrengst en niet alleen voor een snelle verkoop. Wij hebben een ruime bezetting van alleen gecertificeerde aankoopmakelaars en verkoopmakelaars in de buitendienst. Zij weten als geen ander dat een bezichtiging meer is dan alleen de deur openen en weten deze verkoopkans dan ook als geen ander te verzilveren. Onze makelaars zijn breder opgeleid dan u wellicht gewend bent en kunnen dan ook alle vragen beantwoorden. Bij ons kunnen bezichtigingen ook in de avonduren en op zaterdag plaats vinden, mits dit u ook uitkomt.

Minder weergeven
huis verkopen 1

DE ONDERHANDELINGEN

Onderhandelen is een vak, ons vak. Wij doen dit iedere dag en onze verkoopmakelaars zijn ervaren onderhandelaars en gaan altijd voor de hoogste opbrengst. Wij vinden namelijk dat wij alleen meerwaarde hebben als wij ook echt de hoogste opbrengst weten te behalen. Uiteraard houden wij u continu op de...

Lees meer

Onderhandelen is een vak, ons vak. Wij doen dit iedere dag en onze verkoopmakelaars zijn ervaren onderhandelaars en gaan altijd voor de hoogste opbrengst. Wij vinden namelijk dat wij alleen meerwaarde hebben als wij ook echt de hoogste opbrengst weten te behalen. Uiteraard houden wij u continu op de hoogte en overleggen over de te volgen onderhandelingsstrategie.

De eerste bieder hoeft niet per definitie de beste koper te zijn. De meerwaarde van de makelaar is juist om de beste koper te selecteren die bij uw specifieke situatie past en bereid is de hoogste prijs te betalen.

Minder weergeven
huis verkopen 1

SERVICE VAN A T/M Z

De inspanningen van onze makelaars houden niet op bij het bereiken van overeenstemming over de prijs. Zaken zoals een datum van oplevering, de ontbindende voorwaarden en de overname van roerende zaken worden tijdens het onderhandelingsproces ook besproken, waarbij de verkoopmakelaar uw belangen zal...

Lees meer

De inspanningen van onze makelaars houden niet op bij het bereiken van overeenstemming over de prijs. Zaken zoals een datum van oplevering, de ontbindende voorwaarden en de overname van roerende zaken worden tijdens het onderhandelingsproces ook besproken, waarbij de verkoopmakelaar uw belangen zal waarborgen. Pas na volledige overeenstemming over al deze zaken wordt het koopcontract opgesteld.

Zodra het koopcontract getekend is, zal de verkoopmakelaar in het vervolgtraject contact onderhouden met de notaris om toe te zien op een correcte afwikkeling van de juridische overdracht. Op de dag van de eigendomsoverdracht zal de makelaar samen met u en de kopers nogmaals de woning inspecteren. Indien alles naar wens is gaat u samen naar de notaris, mocht er onverhoopt toch nog een geschil ontstaan tussen u en de koper dan zal de makelaar u met raad en daad terzijde staan om zo tot een voor ieder acceptabele oplossing te komen.

Minder weergeven

WAT MAG U VAN ONZE MAKELAARS VERWACHTEN?

Vakmanschap is meesterschap…. Dat vinden wij nog steeds!
Daarom garanderen wij u dat iedere makelaar die bij ons werkzaam is:

 • volledig gecertificeerd is en zijn kennis permanent op peil houdt. Daarbij hoort een jaarlijkse verplichte educatie. Ook de overige medewerkers voldoen aan alle opleidingseisen zodat u de kwaliteit kunt verwachten waar u recht op heeft.
 • deskundig is en een uitstekende kennis van de lokale woningmarkt heeft
 • bouwkundig inzicht heeft en eventuele bouwkundige gebreken signaleert
 • op de hoogte is van alle juridische valkuilen en aspecten
 • uitstekend advies geven kan geven en onderbouwen
 • een ervaren onderhandelaar is en u veel geld kan opleveren
huis verkopen 1

BETROUWBAARHEID

Onze makelaars gedragen zich volgens de VBO. Hij/zij treedt niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Zowel wij als de VBO zien er streng op toe dat een makelaar uitsluitend de belangen van zijn opdrachtgever behartigt. Dit houdt onder andere in dat de makelaar óf opkomt v...

Lees meer

Onze makelaars gedragen zich volgens de VBO. Hij/zij treedt niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Zowel wij als de VBO zien er streng op toe dat een makelaar uitsluitend de belangen van zijn opdrachtgever behartigt. Dit houdt onder andere in dat de makelaar óf opkomt voor de belangen van de verkoper, óf voor de koper. Maar nooit voor beiden tegelijk.

Minder weergeven
huis verkopen 1

ZEKERHEID

Wij zijn verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is ook in uw belang.  En ook bij een geschil kunt u terecht bij de geschillencommissie van de VBO of de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

Wij zijn verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is ook in uw belang.  En ook bij een geschil kunt u terecht bij de geschillencommissie van de VBO of de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

Minder weergeven

BEKIJK HIER DE 10 REDENEN OM VOOR ONS KANTOOR TE KIEZEN

 1. Wel de beste, maar niet de duurste!
 2. Alleen gekwalificeerde en ervaren makelaars
 3. Wij gaan nog écht voor de hoogste opbrengst
 4. Uitgekiende verkoopstrategie voor ieder huis
 5. Onze klanten waarderen ons met een 9,1!
 6. Combinatiepakket voor aankoop en verkoop met hoge korting!
 7. Alle facetten van het verkoopproces professioneel uitgevoerd
 8. Meer dan 50.000 websitebezoekers per maand
 9. Professionele presentatie

Onze service gaat dan ook verder dan alleen maar het snel verkopen van een woning. Wij hebben alle kennis in huis om u verder te helpen. Of het nu gaat om de diensten van een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of een passend hypotheekadvies…. wij hebben specialisten in huis op ieder vakgebied.

En neemt u meerdere diensten af…. dan bespaart u veel geld!
Veel van onze klanten hebben al geprofiteerd van onze combinatiedeals en zo duizenden euro’s bespaart.

Een groot deel van ons klantenbestand is dan ook klant geworden op voorspraak van vrienden, buren of familieleden die ook al eens klant bij ons zijn geweest. Uiteindelijk is de mond tot mond reclame toch de beste die er is… en dat beseffen wij ons terdege!

Vrijblijvend kennis maken?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

huisjes