Over ons

Wie zijn wij...

Al vanaf de start van ons bedrijf kiezen wij voor een persoonlijke aanpak en een professionele dienstverlening. Onze werkwijze is dan ook niet pandgericht maar vooral klantgericht!

Een bewuste keuze… een keuze voor meer persoonlijke aandacht, eigentijdse werkwijze en een dienstverlening afgestemd op uw wensen. En natuurlijk een resultaatgerichte aanpak waarbij alle moderne middelen worden ingezet om de hoogste opbrengst te behalen. En daar nemen wij alle tijd voor…bij ons geen snel georganiseerd open huis maar alle tijd voor de koper van uw woning!

De begrippen service en kwaliteit worden in bijna elk commercieel praatje wel genoemd, maar er zijn maar weinig bedrijven die er ook echt werk van maken. Bij ons staan deze begrippen hoog in het vaandel en werken wij iedere dag weer aan de verbetering van onze service. Wij evalueren onze dienstverlening regelmatig, volgen de ontwikkelingen in de huizenmarkt op de voet en stellen hoge eisen aan onze medewerkers.

Maar ook hebben wij fors geïnvesteerd in onze eigen automatiseringsprocessen. Hierdoor kunnen wij niet alleen papierloos werken maar lopen wij ver vooruit binnen ons vakgebied! Niet voor niets zijn wij beoordeeld als "EXCELLENT", als enige in Flevoland en het resultaat van jarenlang hard werken aan onze dienstverlening. En met resultaat, steeds meer mensen kiezen ons kantoor als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Almere of Lelystad. Tevens zijn wij de ambassadeur van de overheid als het gaat om de kwaliteit van de leefomgeving.

Vrijblijvend kennis maken?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

huisjes